88

Lirik Lagu Vita Alvia - Yale Yale

!! Link Download Mp3 !!
♪ Lirik Lagu Vita Alvia - Yale Yale ♪


Yale.. yale yale yaleyale
Yaleyale yale yale
Sego pecel iwak lele

Ancen soro melok morotuo
adus gak nimbo dadi perkoro
Ancen soro melok morotuo
ora kerjo ora diadangno
ora kerjo ora diadangno

Ojo seneng nek golek cuyu
opo mane pinggir segoro
Ojo seneng due bojo ayu
bojo ayu ngenakno tonggo
bojo ayu ngenakno tonggo

Yale.. yale yale yaleyale
Yaleyale yale yale
Sego pecel iwak lele

Gak enak nek ngombe jamu
opo mane jamu paitan
gak enak nduwe bojo lemu
bojo lemu ngentekno panganan
bojo lemu ngentekno panganan

gayane dadi karyawan
wayahe kerjo iso HP an..
gak enak dadi karyawan
bayarane sak ulan pisan
kadung wis entek ngempet tenanan..

Yale.. yale yale yaleyale
Yaleyale yale yale
Sego pecel iwak lele

bedone karo pedagang..
dodol gak dodol gak onok sing ngelarang..
gak enak dadi pedagang
gak dodolan bingung sing dipangan
gak dodolan gak iso rokokan..

enak maneh dadi pak sopir..
awak kesel iso mampir..
gak enake dadi pak sopir
mripate ngantuk montore njungkir
mripate ngantuk montore njungkir..

***

enak maneh dadi wong ayu
rono rene akeh sing ngerayu..
resikone dadi wong ayu
wedake luntur pacare melayu
wedake luntur pacare selingkuh..

ijik cilik diulang ngaji..
sedeng gede ben dadi santri
elek'e arek saiki
ijik cilik wis nggendong bayi
durung rabi wis meteng ndisi'i..

Yale.. yale yale yaleyale
Yaleyale yale yale
Sego pecel iwak lele

adol gedang diwadahi tampan..
akeh perawan sing lali omah..
jarene bocah sekolah
mulih-mulih kok muntah-muntah
mulih-mulih kok nggendong bocah..

ning kulon kali ojo sing cethek
sing cethek angel renange..
golek bojo mbok ojo sing pesek
nek sing pesek angel ambekane
nek sing pesek angel ambungane..

Yale.. yale yale yaleyale
Yaleyale yale yale
Sego pecel iwak lele

ingon-ingon ojo ingon landak..
landak iku angel ingonane..
golek bojo mbok ojo sing botak
wong sing botak angel jambak'ane
wong sing botak angel jambak'ane

Klik Dapatkan Mp3nya Disini-->