88

Lirik Lagu Denny Caknan - Helleh

!! Link Download Mp3 !!
♪ Lirik Lagu Denny Caknan - Helleh ♪


Loh kok mecucu ae
Ora niat mesem e
Enek salahku, mbok omongo wae , timbang gelo mburine

Helleh encep e esemu
Nantik - nantik ayumu
Yogane sinten , jan koyo emas inten
Gregetne nganti kuangen

Piye to ki kok geting aku
Piye to ki kok geting aku

Ora usah di ungkit yang lalu
Urip ora mung padu
Mbok ojo nesu - nesu sayang.
Ncen kabeh salah ku
Mpun mbanding-bandingke
Saing - saingke kalih liyane

Mbok wis leh mrengute,
dibari padune,
gek ndang pelaminan karuane

Klik Dapatkan Mp3nya Disini-->